4871-extended.png

Jeg tilbyder

Individuel terapi

I terapien kan du arbejde med at lære dig selv og dine reaktionsmønstre bedre at kende. Vi undersøger sammen hvad der er vigtigt for dig at arbejde med. Vi er nysgerrige på det du sanser, føler og tænker - og undersøger hele tiden hvordan det er for dig. På den måde kan du få en større opmærksomhed omkring den du er, med afsæt i det som er meningsfuldt for dig.

Parterapi

Parterapi er for jer der ønsker at udvikle parforholdet i en mere positiv retning. I parterapien arbejder vi med at forandre fastlåste mønstre. Der vil være fokus på jer begge to, og på de reaktionsmønstre i hver især har, og som måske volder vanskeligheder i jeres relation. Igennem parterapien vil I få mulighed for at lære nye måder at kommunikere på, at lytte til hinanden og få nye indsigter om jer selv og jeres partner. Parterapi kan være med til at genskabe nærhed og intimitet i jeres parforhold.

Partjek

At gøre noget godt for sig selv og sit parforhold kan være mange ting. Jeg tilbyder partjek til par, der ønsker at stoppe op og tage temperaturen på parforholdet. Et partjek er en status på jeres trivsel hver især i parforholdet. Det adskiller sig fra terapi ved, at I som udgangspunkt ikke ønsker hjælp til specifikke vanskeligheder, men derimod ønsker at blive klogere på hvordan I hver især har det med at være i parforholdet. Det er en måde til at stoppe op i en travl hverdag, og få mærket efter, givet udtryk for og lyttet til, hvad hinanden trives med, er glade for og hvad man kunne ønske sig anderledes, savner eller måske mistrives med. Det foregår på den måde, at I begge har taletid og jeg guider jeres samtale. Indholdet i et partjek kan handle om alt muligt indenfor livet i et parforhold fx stemninger i forskellige situationer, for mange skænderier, for lidt tid sammen, hyggelige fælles aktiviteter, frygt for skilsmisse o.s.v.

Familieterapi

Familier i dag, kan se meget forskellige ud, det kan være enlige forældre med børn, sammenbragte familier med delebørn m.m. Uanset hvordan vores familie ser ud, er det det sted hvor vi vokser op, og det sted vi hver især kommer fra, møder verden fra. De dybeste og stærkeste relationer er dem, som findes mellem jer og jeres børn, og det betyder også, at der er mange ressourcer at hente i netop den relation.

Familietjek

Et familietjek er for jer, der ønsker at sætte lys på hvordan i hver især har det i netop jeres familie. Det er en måde til at stoppe op i en travl hverdag, og få mærket efter, givet udtryk for og lyttet til, hvad hinanden trives med, er glade for og hvad man kunne ønske sig anderledes, savner eller måske mistrives med. Indholdet i samtalen kan handle om alt muligt indenfor familielivet fx hvordan stemningen er under måltider, for mange skænderier, hyggelige fælles aktiviteter, for lidt tid til hinanden m.m.

Terapi til dig

og dine nærmeste

bund_stand.jpg