dialog5.jpg

Familieterapi

Familieterapi er for jer der ønsker at skabe de bedst mulige betingelser for jer og jeres børn.

I familieterapien arbejder vi med hvert individs reaktioner, symptomer eller smerte som et meningsfuldt udtryk for samværet og det relationelle mønster i familien, og inspirerer til mulige forandringer.

Familier i dag, ser meget forskellige ud. Det kan være enlige forældre med børn, sammenbragte familier med delebørn m.m. Uanset hvordan vores familie ser ud, er det det sted, hvor vi vokser op, og det sted vi hver især kommer fra og møder verden fra.

De dybeste og stærkeste relationer er dem, som findes mellem jer og jeres børn. Det betyder, at der er mange ressourcer at hente netop her.

Når vi har det godt med hinanden i familien, findes der ikke noget bedre sted at være.

Når vi har det svært eller et af familiens medlemmer ikke trives, kan det være smertefuldt, og det kan føles næsten ubærligt. I den situation kan familieterapi være en hjælp til at få åbnet op for hinanden.

Temaerne, som vi kan arbejde med i familieterapien, kan eksempelvis være savn af nærvær, jeres barn har fået en diagnose, nybagt familie, forældre- og voksenroller, bekymringer for jeres barns trivsel, opdragelse og ansvar, konflikter mellem teenagere og forældre, problemer i skole/institution, sygdom m.m.

Nogle gange er det et enkelt medlem af familien, der er ramt eller har symptomer, andre gange har flere medlemmer det svært.

For nogle familier vil enkelte samtaler være nok, for andre vil det være givtigt med flere samtaler. Det afhænger af den situation I står i.

En familiesamtale varer 90 minutter.

Terapi til dig

og dine nærmeste

bund_stand.jpg